Mergi înapoi

Teren de streetball in parcul Nordic

maximilian maximilian  •  2022-04-02  •  Sport  • 

teren_basket_1.jpeg
teren_basket_1.jpeg

Codul propunerii de proiect: 17

In Dumbravita este o mare nevoie de terenuri sportive si in lipsa unor spatii noi, cele actuale ar putea fi adaptate pentru practicarea unor activitati la o scara mai mica. In parcul Nordic, in zona centrala ar putea fi amplasat un teren de baschet/streetball de 100 mp, in sistem 3x3 la un cos. Se poate realiza fie printr-o constructie modulara din dale de polipropilena, ce poate fi refolosita, fie din tartan care este mai ieftin. Pe langa constructie ar fi necesara si ingradirea spatiului pentru protectie.

Costuri estimative: Lucrari de infrastructura - 20.000 lei Suprafata sintetica modulara - 35.000 lei Sistem cos baschet - 15.000 lei Imprejmuire - 15.000 lei

Buget estimat de autorul propunerii: 85.000 RON

Trebuie intrați în cont sau vă creați un cont pentru a lăsa un comentariu.
 • Sandu

  Sustin acest proiect pentru a avea un loc unde sa se poata face miscare, am avea nevoie de mai multe locuri in comuna unde sa putem face activitati in aer liber, fie ca e jogging, ping-pong sau baschet, incurajand astfel practicarea sportului si a miscarii de orice fel.

  Nici un răspuns
  • Nicoleta

   Este un proiect dezastruos.....si așa parcul este inundabil.....cred ca primăria ar trebui sa facă urgent un proiect de reabilitare ,cu drenaje si toate cele necesare pt ca apa sa se scurgă la orice ploaie,asa cum ar fi normal !
   Asta trebuie sa fie prioritatea in ceea ce privește acest parc....reabilitarea....nu micșorarea spatiului verde si așa mic ....

   Nici un răspuns
   • Petruta Dorin

    Avand in vedere ca Dumbravita duce oricum lipsa de parcuri, consider nepotrivit acest proiect care ar duce la diminuarea acestor suprafete verzi.
    Aditional, un astfel de teren de sport ar polua fonic si ar aduce un disconfort simtitor persoanelor care locuiesc in casele ce se afla in imediata vecinatate a parcului.
    O locatie mult mai potrivita pentru un astfel de teren de sport ar fi in curtea scolii, sau pe un alt teren ce se afla in proprietatea primariei si care nu are in prezent o alta destinatie.

    Nici un răspuns
    Nu aveți repere definite